Tretman za mršavljenje

Tretman za mršavljenje čine:

  • aurikoloterapija
  • čaj
  • upute o prehrani
Distribucija masti

Kakvo djelovanje imaju pojedine komponente tretmana?

Aurikolopunktura treba smanjiti apetit i nervozu, a ubrzati metabolizam. Čaj ima komponente koje utječu na smanjivanje apetita i nervoze, te blago diuretsko djelovanje koje pospješuje izmjenu tvari u organizmu. Čaj treba osigurati i dostatan unos tekućine koji je neophodan za očuvanje ¨elasticiteta¨ kože. Upute o prehrani su individualne i maksimalno prilagođene navikama i potrebama svakog osobno, ali do korekcija u prehrani mora doći kako bi nakon tretmana izbjegli yo-yo efekt.

Koliko puta treba doći?

Broj dolazaka je individualan i vezan isključivo za potrebe i želje svakog osobno. Dolazi se samo jednom tjedno pa ako je višak svega nekoliko kilograma može biti riješen i samo jednim tretmanom.

Kakvi su rezultati?

Nakon tjedan dana po vagi bi trebalo biti bar 2 kilograma manje, a po centimetrima kod žena centimetar manje u obujmu noge i 2 do 3 centimetra manje u bokovima, trbuhu ,struku ili leđima. Kod muškaraca je najčešće samo trbuh interesantan i on mora biti 2 do 3 centimetra manji u obujmu nakon jednog tretmana. Ako je višak veći, nakon mjesec dana treba biti konfekcijski broj manje.

Ateroskleroza

Koje su moguće kontraindikacije?

Teoretski se mogu javiti alergijske reakcije na čaj ili iglice ali se to vrlo rijetko dešava.

konzultacije
EU banner
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.