Iz medija

Provjerite što mediji govore o nama...

Kolumne iz magazina B&L (Business & Lifestyle)

Kako izbjeći blagdansko debljanje? Celulit: Zašto nastaje i kako ga se tiješiti! Trebate li smršavjeti - Puno važnija od same težine je distribucija masnih nakupina.

Članak iz magazina Story

Uvijek je pravo vrijeme za isprobati nešto novo. Novo za vas, ali dosad je pomoglo tisućama sličnim kao vi da izgledaju i osjećaju se bolje. Rješili su se suvišnih kilograma popravili figuru i smanjili zdravstvene činioce rizika, poboljšali kvalitetu življenja i navike u prehrani, pomladili lice i tijelo.

Zagrljaj ljepote

Kratki prilog iz emisije Zagrljaj ljepote na Z1 televiziji. Pogledajte naš studio i saznajte više u uslugama koje nudimo.

Članak iz magazina Gloria 19.11.2015.

Akupunktura, koja se od davnina koristi u medicini, sada je i efikasna metoda za polmađivanje lica. Glumica Barbara Vicković voli bockanje jer na prirodan način - bez dodatnih supstancija - potiče metaboličke provese u koži.

Članak iz Jutarnjeg lista 23.11.2015.

Najnoviji tretman za lice Fill evolution obuhvaća lice,vrat i dekolte.
Kombinacija je specijalno dizajniranih seruma i aparativnih procedura u svrhu prirodnog,sigurnog i neinvazivnog postizanja efekta koji se dobija botoxom i fillerima.

Storybook XI mjesec 2015

Tretman za mršavljanje je sinergija 4 različita pristupa koji mogu i pojedinačno biti učinkoviti ali združeni osiguravaju sigurno i dugoročno rješavanje problema. Osoba mora donjeti dobru volju, mikro iglice u uhu osiguravaju smanjivanje nervoze,teka i ubrzavanje metabolizma, čaj osim dostatnog unosa energetski neutralne tekućine pospješuje i izmjenu tvari u organizmu a upute o prehrani su individualne, maksimalno prilagođene navikama,potrebama i mogućnostima svakog osobno pa se bez većih poteškoća provode.

100% prirodno

Danas je idealan dan za krenuti na mršavljenje. Ako čekate blagdane koji stižu za mjesec dana problem će nakon njih gotovo sigurno biti veći.

EU banner
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.