O nama

Studio za njegu tijela Močinić osnovan je krajem 80-ih godina prošlog stoljeća kao savjetovalište za mršavljenje kada je debljina još uvijek bila isključivo estetski problem. Boris Močinić preuzima vođenje Studija sredinom 90-ih. Uz njegov holistički pristup rješavanja kilograma, započeo je s istraživanjem kako upotpuniti proces mršavljenja i napraviti ga bržim, lakšim i kvalitetnijim.

Danas, uz personalizirane upute o prehrani, fitoterapiju i drevnu kinesku medicinu, naša ponuda uključuje aparativne tretmane i kozmetološke pripravke. Najveći, kvalitativni iskorak napravili smo po pitanju napretka neinvazivne tehnologije za oblikovanje i pomlađivanje. Studio za njegu tijela Močinić usto nabavlja aparate isključivo renomiranih europskih proizvođača koji su iz godine u godinu sve učinkovitiji.

Smanjujemo dubinske uzroke starenja, masne nakupine, masne stanice te osvježujemo izgled u jednom tretmanu. Sve što trebate je doći s dobrom voljom, a mi ćemo vam pomoći da budete zdraviji i bolje izgledate.

Dr.sc. Boris Močinić
BORIS MOČINIĆ
Dr.sc.

Dr.sc. Boris Močinić rodio se 1966. godine. Školovao se u Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani, Trstu, Londonu, Amsterdamu i Madridu. Kao najvažniji period učenja ističe pomaganje svojoj majci, mr.ph. Ljiljani Močinić u početcima rada Studija koji se to vrijeme zvao Savjetovalište za mršavljenje „Zdravi i vitki“.

Strast mu je traganje za novim i neinvazivnim tehnologijama oblikovanja i pomlađivanja. Među prvima je počeo primjenjivati akustične (udarne) valove za rješavanje celulita i HIFU (fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta) za smanjivanje dubinskih uzroka starenja. Danas su ti tretmani neizostavni dio ponude vrhunskih ordinacija estetske medicine.

Rezervirajte termin
EU banner
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.