Rezervirajte termin

Klasična parcijalna masaža

140 kn / €18,58
40 min

Parcijalna masaža je ručna masaža jednog dijela tijela uz upotrebu ulja. Najčešće je to područje leđa, vrata i ramena, a može značiti ciljanu masažu samo nogu ili jedne strane tijela. Masaža donosi trenutno olakšanje kod akutne boli, napetosti mišića, poremećaja cirkulacije krvi i limfe.

Klasična masaža cijelog tijela

230 kn / €30,53
80 min

Kao i parcijalna masaža radom ruku i ulja donosi trenutno olakšanje kod akutnih bolova, mišićne napetosti, poremećaja cirkulacije krvi i limfe. Fokus masaže su sve mišićne skupine.

Sportska parcijalna masaža

160 kn / €21,23
40 min

Ova masaža namjenjena je klijentima u razdoblju povećanih fizičkih napora te spotrašima. Sportska masaža ima primarni cilj ubrzati oporavak određene mišićne skupine od fizičkog napora. To činimo smanjenjem mišićnog tonusa koji se prirodno povećava unutar treninga ili povećanog napora te poboljšanjem cirkulacije

Sportska masaža cijelog tijela

240 kn / €31,85
80 min

Sportska masaža ima primarni cilj ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To činimo smanjenjem mišićnog tonusa koji se prirodno povećava unutar treninga ili povećanog napora te poboljšanjem cirkulacije

Fizikalna terapija UZV

40 kn / €5,30
10 min

Ultrazvuk se na tijelo aplicira sondom koja dubinski zagrijava tkivo i na taj način smanjuje bol, spazam, te upala mišića i zglobova.

Fizikalna terapija laserom

50 kn / €6,64
10 min

Laser odašilje svjetlosno elektromagnetsko zračenje kojim se provodi biostimulacija. Upotrebljavamo laser koji ostvaruje biostimulativni efekt bez površinskih promjena tretiranoga tkiva. Svjetlo primjenjujemo na bolne točke ili bolnu zonu sa svrhom ublažavanja bola.

Fizikalna terapija strujom

50 kn / €6,64
20 min

Terapija strujom višeg ili nižeg napona osigurava smanjenje boli te poboljšava prokrvljenost tkiva. Ovaj postupak za pacijenta potpuno je bezbolan, uz mogućnost blagog peckanja na mjestu postavljene diode.

Fizikalna terapija UZV + masaža parcijalna

90 kn / €11,95
30 min

Ultrazvučna terapija u kombinaciji s parcijalnom masažom doprinosi smanjenju upale, relaksaciju tkiva i smanjenje bola u tretiranoj regiji. Uz pomoću ultrazvuka moguća je aplikacija lijekova putem kože u ciljani dio tkiva.

Fizikalna terapija laser +masaža parcijalna

100 kn / €13,27
30 min

Laserska terapija u kombinaciji s parcijalnom masažom značajno skraćuje vrijeme oporavka.

Fizikalna terapija struja+masaža parcijalna

100 kn / €13,27
40 min

Primjena električne energije u terapijske svrhe u kombinaciji s masažom dovodi do skraćenog vremena oporavka.

Kinesio taping (po segmentu)

70 kn / €9,29
10 min

Kinesio taping je metoda koja dinamički pomaže funkcioniranju mišića. Kineziološke trake koriste se za stabiliziranje ili podupiranje ozljeda, ublažavanje boli te osiguravaju normalno kretanje i rad mišića.

Normatec

40 kn / 50 kn - €5,30 / €6,64
20 min / 30 min

Normatec je omiljeno sredstvo regeneracije mnogih sportaša. Terapija kompresivnim čizmama ubrzava regenraciju i uklanja laktate iz mišića, te ublažava bol i poboljšava pokretljivost.

Normatec+Hypervolt

80 kn / €10,62
40 min

Normatec koji regenerira i uklanja laktate iz mišića u kombinaciji s Hypervoltom pomoću peruksije djeluje na potpunu regeneraciju dubinskog tkiva.

Normatec+Hypervolt+masaža nogu

140 kn / €18,58
60 min

Normatec i Hypervolt u kombinaciji s ručnom masažom pospješuje regeneraciju tretiranog područja i ubrzava proces oporavka.

Hypervolt cijelo tijelo

70 kn / €9,29
40 min

Predstavlja terapiju uređajem za ciljanu masažu dubinskog tkiva. Radi na pricipu peruksije te je vrlo sličan vibracijskoj terapiji. Djeluje na bolove u mišićima, ublažava rigidnost (ukučenost) - poboljšva cirkulaciju i fleksibilnost zglova.

Rezervirajte termin za željeni tretman

EU banner
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.